Sinds kort kunt u bij ons ook Blauwe Diesel tanken.

Wat is Blauwe Diesel?
Blauwe Diesel (Ssynfuel+) is een dieselvervanger op basis van hernieuwbare grondstoffen en bestaat uit plantaardige afval oliën. Als Blauwe Diesel gemaakt wordt van afval, kan het dan wel goed zijn voor mijn auto? Ja!, het is technisch zelfs beter dan reguliere diesel.  De Blauwe Diesel bevat minder water, het verbrandt schoner en de brandstof is zuiverder.

Grondstoffen en het productieproces van Blauwe (duurzame) Diesel
Blauwe Diesel wordt gemaakt van afval en is daardoor een circulair product. Het afvalproduct bestaat uit resten van plantaardige oliën die een voedseldoel hebben gediend. De afvalproducten die vrijkomen zodra de grondstof is klaargemaakt voor menselijke consumptie, worden normaal gesproken gestort of verband. De blauwe diesel is dus goed voor uw motor én goed voor het milieu!

Garantie
Je kunt probleemloos met een dieselvoertuig op Blauwe Diesel B100 rijden. Blauwe Diesel is technisch zelfs beter voor je motor dan gewone fossiele diesel. Als het gaat om garantiebehoud voldoet de Blauwe Diesel B100 aan de ASTM D975. Dat is de standaard brandstofnormering voor brandstoffen in Amerika. Wil je weten of je garantie behoudt als je rijdt op Blauwe Diesel B100? Kijk dan in het instructieboekje van je voertuig of vraag het na bij de dealer.