Geachte relatie met een van Zessen tankcard,

U koopt bij ons op rekening en hebt ons in het verleden al gemachtigd om de facturen automatisch van uw bankrekening te incasseren. De nieuwe Europese SEPA-wetgeving vereist dat er een nieuwe “Doorlopende machtiging bedrijven” wordt afgegeven. Dit geldt voor alle in de toekomst af te geven doorlopende zakelijke machtigingen. Daarom krijgt van ons deze informatie.

Wij begeleiden u graag middels deze info door het registratieproces voor het afgeven van een nieuwe machtiging.

Wat moet u doen?

  1. U ontvangt van ons een nieuw formulier “Doorlopende machtiging bedrijven” en een nieuw registratieformulier . Wij verzoeken u vriendelijk bij beide formulieren de ontbrekende gegevens in te vullen en beide te ondertekenen. De formulieren dienen ondertekend te worden door de tekenbevoegde(n) van de betreffende zakelijke bankrekening. Is het onduidelijk of u een zakelijke bankrekening heeft? Informeer bij uw eigen bank.
  2. Registreer de machtiging ook bij uw bank door gebruik te maken van het bijgevoegde “Registratieformulier zakelijke machtiging (B2B). Let op, deze stap is nieuw. Bij de RABO moet u registratie doen via internetbankieren en de gegevens via internet invullen en daarna activeren. Bij ABN AMRO en ING kunt u ons dit laten doen.
  3. Stuur het originele formulier “Doorlopende machtiging bedrijven” en het originele “Registratieformulier zakelijke machtiging (B2B)” in bijgevoegde antwoordenvelop naar Brandstoffenhandel van Zessen. Voor onze administratie hebben wij beide formulieren nodig. Wij zorgen dan voor de verzending naar uw bank. Maak ten behoeve van uw eigen administratie een kopie van beide formulieren.

Na ontvangst van beide formulieren verwerken wij uw machtiging in onze administratie. Op deze wijze kan levering op rekening ook in de toekomst gecontinueerd worden. Wij willen nogmaals benadrukken dat het opnieuw afgeven van een machtiging voor zakelijke automatische incasso’s het gevolg is van nieuwe Europese SEPA-wetgeving.

Voor informatie of vragen kunt u ons bereiken via 0347-342110 of via 0651-356108 of via mail info@brandstoffenhandelvanzessen.nl

Met vriendelijke groeten,
Roel de With en Gerdien van Zessen